BLUmeditravel

Blumeditravel (före detta lasikresan) är ett företag som arbetar direkt under Blumeditravel. Vi vill bjuda våra patienter ett billigt och säkert alternativ till de dyra vi har här hemma.

BLU

Vi anser att hygien, utrustning samt professionalitet faktiskt kan gå hand i hand med låga priser.

Våra samarbetspartners i Turkiet är FDA-godkända (Amerikansk läkemedelsmyndighet) och läkaren vi jobbar med hör till en av de absolut främsta inom ögonlaser. Vi vill att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt och erbjuder därför paketlösningar till bra priser så att man intebehöver anstränga sig alls, utan blir omhändertagen från det att man landar i Istanbul tills att man igen blir skjutsad till flygfältet efter avslutat besök.

Vi vill också att ni ska bli nöjda, inte bara med de “nya ögonen” utan även med att se en av världens mest fascinerande städer -Istanbul. Därför kan vi varmt rekommendera om ni bara har tid att ni bokar något dygn extra före operationen så ni får uppleva denna “måste ses” stad
about-us

Under ett besök i Istanbul så kan patienter förvänta sig:

  • Den avslappnade och vänliga miljön på ett lyxigt semesterställe.
  • Mycket högkvalitativa kirurgiska ingrepp utförda av specialister.
  • Perfekt övervakade och dokumenterade operationer.
  • En underbar semester (Paket kan också innehålla andra städer), guidad av proffessionell personal.
  • Utomordentlig vård och proffessionellt planerade resepaket.
  • En Svenskspråkig person som du kan ha kontakt med när som helst per mail eller telefon.

Klinik och läkare :

För att uppnå bästa resultat så kombineras de bästs läkarna med de bästa sjukhusen i Istanbul.

 

Medicinsk expertis :

Det medicinska teamet är experter inom kirurgiska ingrepp vid korrektion av synproblem och ögonsjukdomar… De konsulterar också andra specialister inom området vid behov. BLUmeditravel erbjuder ett stort utbud av anda ingrepp också såsom starroperationer, linsbyten, keratoconusoperationer ochandra ögonsjukdomar samt lisnimplantat. De är alla förstaklassigt utförda med omsorg för att bästa resultat möjliga ska uppnås.

Förutom ögonoperationer så utför vi också andra kirurgiska ingrepp såsom t.ex. hårtransplantationer. Även inom detta område så besitter vi en av landets bästa kirurger. För mer information kring detta vänligen tag kontakt.

 

 

Reseerfarenhet :

Vår erfarenhet har hjälpt oss att kunna kombinera en semester resa med den bästa tänkbara behandlingen du kan få.Att tillägga till den utsökta vården går att nämna att ditt resepaket skräddarsyr enligt dina behov för att det ska passa just dig på bästa sätt.

 

 

Patientomsorg :

Vår proffessionella personal finns tillgängliga dygnet runt 7 dagar i veckan.


Njut av ditt besök och tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp contacter !